Afhold din næste mærkedag på Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane er med sin smukke beliggenhed og imponerende udsigt et unikt sted til både små og store selskaber og fester. Vi skaber fest og stemning, uanset om det er barnedåb, konfirmation, et romantisk og idyllisk bryllup eller en sprudlende og energifyldt rund fødselsdag, som skal fejres.

Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Venues

Klampenborg Galopbane byder på 5 venues på samme adresse. Fra vores eksklusive Owners’ & Trainers’ Lounge, der er perfekt til intime selskaber til vores smukke panoramabygning Paddocken, der kan rumme og til 600 spisende gæster til større mærkedage.

 

  • Paddock Tribunen
  • Owners’ & Trainers’ Lounge
  • VIP Logen
  • Den Kongelige Restaurant
  • Racing Club

Catering

Vores erfarne og professionelle event- og cateringteam sørger for en førsteklasses service til enhver begivenhed. Vi samarbejder bl.a. med Dagens Måltid, som med en god portion kærlighed, til gode råvare, ærlig mad, og ikke mindst en professionel tilgang til alle arrangementer, er med til at gøre din begivenhed til en succes. Fælles for cateringen er, at maden altid er veltilberedt fra bunden af – hvad enten det drejer sig om små sofistikerede pindemadder, veltilrettelagte gør-det selv-menuer eller smagfulde tapasanretninger.

Fra fødselsdage til Bryllupper

Med en imponerende udsigt og en bred vifte af moderne, historiske og traditionelle selskabslokale, udendørs altaner og terrasser – så er Klampenborg Galopbane en spektakulær venue, som passer til alle former for fødselsdag, konfirmation, barnedåb, bryllup, receptioner og andre festligheder!

Kontakt vores dedikerede team her

Showløb

Kunne du tænke dig ekstra underholdning, så har vi også mulighed for at arrangere et showløb, som afvikles efter dit ønske og giver en realistisk oplevelse af et rigtigt galopløb. Du bestemmer selv hestenes navne og de præsenteres i dertil produceret program. Showløbet speakes af banens normale løbsreferent ligesom løbsreferenten præsenterer showløbets deltagere i padockken inden showløbet. Showløbet rides af jockeys og lærlinge.
Vores showløb er meget populære og giver dig og dine gæster en spændende og anderledes oplevelse til arrangementet.

X