Lokaler & Bygninger på Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane er en unik lokation og mødested til forretningsmøder, kurser, seminarer og konferencer med beliggenhed i de smukke omgivelser i Dyrehaven.

 

I 2014 åbnede Klampenborg Galopbane nemlig op for en relancering med et stærkt forhøjet ambitionsniveau. De historiske bygerne har gennemgået en omfattende renovering og modernisering, så Klampenborg i dag tilbyder smukke lokaler til både små og store event med kapacitet til alt fra 10 – 1000 personer.

Paddock Tribunen

Paddock Tribunen er banens største bygning, som er meget velegnet til store selskaber og konferencer.

Bygningen er funktionel og praktisk indrettet. Bygningen har en stor stueetage , og på 1. sal er bygningen opdelt i to “øer”, som giver mange muligheder. 1. salen har derudover en stor udendørs terrasse. Paddock Tribunen kan rumme ca. 600 siddende gæster. 

Racing Club

Racing Club er en utroligt charmerende og populær bygning i to etager. Bygingen blev oprindeligt bygget til banens hesteejere.

Racing Club er i to etager, hvor balkonen på 1. sal er kendt for at have områdets bedste udsigt. Der er tilknyttet en stor terrasse med direkte adgang til stueetagen. Bygningen er med sin runde glasfacade hyggelig indrettet og er oplagt til privat- og firmaarrangementer. Racing Club kan rumme ca. 75 siddende gæster.

Den Kongelige Tribune

Den Kongelige Restaurant er det rigtige sted, hvis din næste store fest skal afholdes i charmerede, autentiske og herskabelige omgivelser.
Bygningen er i flere niveauer, med et stort areal i midten af lokalet. Qua bygningens opbygning er der stor mulighed for at trække sig tilbage i nogle af de hyggelige sofaarrangementer.

Owners & Trainers Lounge

Owners & Trainers Lounge er en lounge bar i den bedste engelske stil.

Owners & Trainers Lounge har en stor overdækket terrasse, der er derfor rig mulighed for både at sidde inde og ude.

Barens indretning og udendørs areal gør den også oplagt til stående reception eller modtagelse til et arrangement eller som en del af et større arrangement.

VIP Lounge

VIP-loungen ligger på taget af Owners & Trainers Lounge. VIP-Loungen byder på en fordelagtig og eksklusiv atmosfære og har en unik udsigt udover hele Klampenborg Galopbane.
I VIP-Loungen kan der sidde ca. 20 personer indendørs og ca. 25 personer udendørs.

X