Historisk og unik lokation til konferencer og møder

Klampenborg Galopbane er en unik lokation og mødested til forretningsmøder, kurser, seminarer og konferencer med beliggenhed i de smukke omgivelser i Dyrehaven. I 2014 åbnede Klampenborg Galopbane op for en relancering med et stærkt forhøjet ambitionsniveau. De historiske bygerne har gennemgået en omfattende renovering og modernisering, så Klampenborg i dag tilbyder smukke lokaler til både små og store event med kapacitet til alt fra 10 – 1000 personer.

Faciliteter

  • Unikke og inspirerende rammer i Dyrhaven
  • Fleksible møde- og selskabslokaler
  • Publikums- og udendørsareal på ca. 20.000 m2
  • Cateringsløsninger med skræddersyede menuer
  • Mulighed for showløb
  • Trådløst internet
  • Gratis parkeringspladser på stedet
  • Gode tog- og busforbindelser

Catering

Vores erfarne og professionelle event- og cateringteam sørger for en førsteklasses service til enhver begivenhed. Vi samarbejder bl.a. med Dagens Måltid, som med en god portion kærlighed, til gode råvare, ærlig mad, og ikke mindst en professionel tilgang til alle arrangementer, er med til at gøre din begivenhed til en succes. Fælles for cateringen er, at maden altid er veltilberedt fra bunden af – hvad enten det drejer sig om små sofistikerede pindemadder, veltilrettelagte gør-det selv-menuer eller smagfulde tapasanretninger.

Konferencer & Seminarer

Klampenborg Galopbane tilbyder et omfattende udvalg af rummelige og elegante lokaler med fantastisk udsigt og adgang til udendørs terasse- og loungeområde. Fra vores eksklusive Owners & Trainers Lounge, der er perfekt til intime middagsselskaber og forretningsmøder til vores smukke panoramabygning Paddocken, der kan rumme og til 1000 stående gæster til større konferencer og seminarer

Forretningsmøder

Klampenborg Galopbane tilbyder unikke lokaler til eksklusive møder for op til 75 personer. Ønsker I et møde med kant og høj kvalitet, er Klampenborg Galopbane det rette valg for jer.
I får glæde af et gennemrenoveret møde venue med respekt for historien tilbage til 1910 og ca. 600.000 m2 at udfolde jer på til gruppearbejde, præsentationer og forplejning. Samtidig har I på lunere dage mulighed for at benytte vores udendørs terasse- og loungeområde og grønne arealer, som Galopbanen tilbyder.

Produktlanceringer

Klampenborg Galopbane tilbyder en unik ramme til produktlanceringer og presse-events med smukke, historiske og rummelige indendørs og udendørs arealer. En inspirerende og kreativ løsning, hvor mulighederne er ubegrænsede.

Kontakt os

Vil du høre om dine muligheder så rådgiver vi gerne om, hvordan dit event kan sammensættes ift. lokaler, catering, behov og budget.

X